Ahad, 24 Mac 2013

tetap di sini

syukur syukur syukur....
syukur masih bernafas di atas muka bumi ni tuk mengenal erti hidup yg sebenar,kenal erti susah,kenal erti senang,erti kasih syg,erti sedih, mcm2 erti la kennnn....sesungguhnya muka bumi yg sementara ni penuh ngn tipu daya manusia...

dulu pernah terbaca kalu kehidupan kita ni straight jer tnpa liku2 yg kita kena tmpuh xbermakna pun idup kita nie....kita xbelajar erti susah erti sedih..nk hepy jer memanjangkan???.....hey,wake up!!...kalu setiap org tu tahu dia akan meninggal bila xde nya dia nk g enjoy jer smpai hr dia mati tu kan...bese la manusia....

hey dah end of march...cepatnya masa berlalu..teramat cepat..24 march 2012 hr last exam..now, dah 24 march 2013..setahun dah pun berlalu..tahniah kat semua member yg dpt smbung belajar...chayok2.!!!....

ape yang best sepnjg setahun nie???...best??..mcm xde pape yg best pown...juz ade pglmn la skit2 sbb keje kan...belajar susah payah cari duit sndiri bukn belajar hbiskan duit jer...pastu belajar jd org..mcm la sblum ni jdi hantu kan...mcm bby kata..antu antu...tu ha antu..hahahahha...hr2 rindu dia...

22 March 2013
15:00
g MM dgn dayah,anis,n kwn dayah..tgk wayang lgi...lme giler xkuar gni..tgk olympus has fallen..best kot cter dia...wuhhhhuuuuuuuuuuu


22 March 2013
22:51 - 23:55
skype ngn hadi....yeayyyyyy dpt lpas rindu nk gaduh2 ngn dia...yela,last skali dia call bulan lepas tu pun mse ryer cina..walaupun almost hr2 msj ngn dia tp msj jer pown...bukn msj pape pown...msj juz ckp bosan..cter daily life.kongsi resepi..resepi???eh!!!..hahahha...ko menjahanamkan lg resepi yg ak bg ade la di...telur masak separuh jdi masak penuh....untungnya la ak ade kwn gni..lyn jer ape yg ak nk ckp...tengs hadi...dah 4tahun 2bulan ++  kitaorg rapat balik lpas zmn sek dulu..(di,bukan 3thun...hr tu silap kira lorrrrr)...hr tu ckp kat dia tengs sbb always be there for me...dia ckp ( Thx for contact me back...Ko byk bg ak pengalaman)..tengs sbb membebel suh ak tdo awl la ape la...nnty sakit la ape la..bg ko membebel smpai mggu depan pun xhbis di....kita hanya merancang Allah yg tentukan segala2nya..bertemu berpisah kita ade rahmat dan kasihnya..andai itu suratan kita kena terima dgn aty yg terbuka...

dah xthu dh nk tulis ape...next tyme la sambung.....
bye..
salam kasih syg,rindu,cinta untuk semua...
dayah,tqa,baby,hadi,ejek.......
dorang la yg ceriakan hr2 ak lately...
syg korang sgt2...siesly!!!.....
muaaaaahhhhhhhhhhhhhh.....

rindu..senyum sorang2..

video
rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........
tu jer yang mampu di kata....